Kulturális program 11. – Patai Anna

2019. november 7.- én iskolánk vendége ezúttal Patai Anna énekesnő volt. A gyerekek már nagy izgalommal várták, hiszen kicsik és nagyok egyaránt hallottak már róla a televíziós tehetségkutató műsornak köszönhetően.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a programot az egész iskola diákjai számára hozzáférhetővé tesszük.

Patai Anna fiatal kora ellenére nagyon példás életúttal rendelkezik, ezért előtte ezt igyekeztünk megismertetni diákjainkkal. Igazán példamutató lehet fiataljaink számára, hogy már külföldi, nívós versenyeken is megmérettette magát, nem kis sikerrel.

A már eddig is sok sikert felhalmozó énekesnő a koncert előtt és alatt is rendkívül közvetlen, barátságos és szerény volt. Nagyon hamar megtalálta a közös hangot a gyerekekkel és az első pillanattól kezdve jó hangulatot teremtett.

Dalai megfeleltek az általános iskolás gyerekek ízlésvilágának, nem csoda hát, hogy lelkesen tapsolták végig az előadást.

Műsorát igyekezett külföldi híres előadók dalaival is feldobni. Kicsik és nagyok nagy élvezettel hallgatták a dalokat. A koncert végén lehetőségük volt a gyerekeknek arra is, hogy fotózkodjanak az énekesnővel.

Egy újabb nagyon élvezetes programon vehettünk részt, mely nagy élményt nyújtott mindenkinek.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.